De opdracht: Dienstenpagina voor New Image Styling (NIS) nieuw leven inblazen en meer persoonlijk weergeven hoe Zoë de Cunha van NIS te werk gaat.

Fashionstyling

Aandacht trekken en houden voor je nieuwe product of kledingcollectie? New image styling stylet commercials, video en fotoshoots, magazines en fashionshows. Brutaal, origineel, puur. Zo staat jouw product écht in de schijnwerpers.

Maak nu een boeking of neem vrijblijvend contact op.

Personal styling/shopping

Personal styling of shopping niets voor jou? Misschien herken je het volgende.

Het is donderdagmiddag als je een appje ontvangt. Kom je morgen naar dat etentje, die netwerkborrel, een VIP première? Yes! Maar je hebt niks om aan te trekken. Je rent snel naar de winkel of zoekt online voor dat perfecte jurkje. Eenmaal thuis zie je zo’n zelfde jurkje achter in je kast hangen. Erger nog, je deed het nooit aan want het staat niet mooi en is bovendien so last season.

New image styling helpt.

Hoe vind je je nieuwe ik, prachtig in je eigen zelfvertrouwen? Welke stijlrichting wil je op? Wat ontbreekt er in je kast? Hoe vind je de tijd om de musthaves te vinden die je op instagram voorbij ziet komen?

New image styling helpt ook met deze vragen.

Daarnaast toveren we je kast om tot een overzichtelijk, aantrekkelijk geheel. Desnoods helpen we je een hele nieuwe garderobe te plannen, met items die stuk voor stuk perfect passen.

Neem nu contact op voor een intakegesprek of om meer te weten te komen over fashion styling, personal styling of personal shopping.